manley montvideostraat

Content Cats wordt manley, boutique agency for strategic PR & content creation

The word is out! Content Cats, jouw strategisch PR & content creation agency, start vandaag een nieuw hoofdstuk. We consolideren onze sterke groei van de afgelopen jaren met een nieuwe naam en een nieuwe look: manley.

PR is relevanter dan ooit. Merken en organisaties moeten zorgvuldig nadenken over wat en hoe ze communiceren. Want elk woord en elke handeling heeft meteen gevolgen.

Als Boutique Agency voor strategische PR en contentcreatie helpen we je organisatie te groeien via slimme communicatiestrategieën, en het creëren en verspreiden van nieuwswaardige content. We werken voor nationale en internationale impactbedrijven en innovators, actief in duurzame, slimme sectoren, zoals energie, health, biotech, immotech, legal, mobiliteit, logistiek, food...

Onze nieuwe naam straalt de kracht, degelijkheid en kwaliteit van onze aanpak en van ons DNA uit. Het is een knipoog naar een van 's werelds meest legendarische audiocompressors. Compressie is een stille maar onmisbare kracht, op het kruispunt van technologie en creativiteit. Ze laat een stem of instrument afgelijnd en evenwichtig klinken. Net zoals jouw ideale PR-partner.

Openheid, transparantie en inclusiviteit

We kiezen met manley resoluut voor een duurzame aanpak die focust op mensen, vooruitstrevende ideeën en hun concrete implementatie.

We vertalen complexe innovaties naar menselijke verhalen en helpen bedrijven om die verhalen op de juiste manier naar buiten te brengen. Met het oog op groei, het versterken van je autoriteit en employer branding.

We bieden daarvoor een brede waaier aan diensten aan: van communicatiestrategie, media-insights en -relaties tot influencer en social media management.

Onze nieuwe naam straalt de kracht, degelijkheid en kwaliteit van onze aanpak en van ons DNA uit. Het is een knipoog naar een van 's werelds meest legendarische audiocompressors.

Compressie is een stille maar onmisbare kracht, op het kruispunt van technologie en creativiteit. Ze laat een stem of instrument afgelijnd en evenwichtig klinken. Net zoals jouw ideale PR-partner.

Persoonlijke boutique-aanpak

Onze ‘boutique’ bestaat vandaag uit een geolied team van PR experts in België, Frankrijk, Luxemburg en Italië, en structurele PR-partners in Londen (UK) en San Francisco (US). Je vindt onze head offices op het Antwerpse Eilandje. In de Montevideostraat, recht tegenover het iconische Red Star Line Museum.

Het succes van manley ligt in de slimme strategieën, creativiteit en dedication. Dankzij onze boutique aanpak kunnen we een heel persoonlijke aanpak hanteren, ver weg van bureaucratie en overhead. Wij gaan samenwerkingen op lange termijn aan. Een must voor elk bedrijf dat succesvol aan PR wilt doen.

Dankjewel!

Samen met het volledige manley-team dank ik je van harte voor het vertrouwen de voorbije jaren. Een digitale toast alvast op de boeiende projecten waaraan wij samen ongetwijfeld nog gaan werken!

Cheers!

Saar Dietvorst
Founder en CEO manley