And Connect

innovatiefestival And& klopt aan bij manley

And& Connect, het driedaags inspiratiefestival voor ondernemers, innovators en investeerders, vroeg ons media-aandacht te genereren voor hun evenement. Dat ging door van van 2 tot 4 mei 2023 in 'Europese Innovatiehoofdstad' Leuven

“Vlaams ecosysteem bundelt krachten in startupfestival van het jaar”, lieten we de pers weten. Want voor het eerst bundelden tal van organisaties in Vlaanderen hun krachten om ideeën en uitdagingen uit te wisselen: o.a. Leuven Mindgate, KU Leuven, Imec.istart, Scaleup Vlaanderen, Cronos, Capricorn Partners, Voka, Value Network, UCLL en Belfius deden mee.

We regelden een aankondigend interview in Trends en Tendances met keynotespreker Phillip Inghelbrecht, medeoprichter van Shazam.

Trends Philip Inghelbrecht

De Standaard bracht een diepte-interview over de toekomst van de Belgische startup-scene, met o.a. Sven De Cleyn, CEO van imec.istart - uitgeroepen tot de beste begeleider van start-ups ter wereld - en Lode Uytterschaut van accelerator Start it @KBC. Ze interviewden ook de oprichters van startups Yeat en Comate.

And imec

Televisiezender ROB-TV kwam langs. En Made in publiceerde een felgesmaakt interview met Buvana Lefevre, de Leuvense onderneemster achter Alari Technologies, die zonnepanelen winstgevender maakt.

Made In Buvana Lefevre Alari Technologies

Mission accomplished! En wij genoten met het manley team ook van een boeiende en inspirerende dag in Leuven. Met veel bekend volk! :)

Lees hier meer over het And& Connect festival.

Fred Saar Bart
Team manley2
And connect 2