Slimme technologie June Energy wapent consument tegen te hoge energiefactuur

June Energy haalt energiefactuur met meer dan 300 euro naar beneden

Antwerpen, 07 juli 2020 - Minister van consumentenzaken Nathalie Muylle maakte vrijdag bekend dat nagenoeg alle energieleveranciers te hoge voorschotten aanrekenen aan hun klanten. Bovendien zullen ook de energieprijzen de komende maanden wellicht opnieuw de hoogte ingaan. De slimme technologie van June Energy zorgt ervoor dat je nooit te veel betaalt.

June Energy heeft enkel je adres en een aantal andere gegevens nodig om je energieverbruik nauwkeurig in te schatten. Het platform gaat vervolgens op zoek naar het ideale energietarief op maat van dat verbruik, en switcht je automatisch naar het meest voordelige energietarief.

Dat kan je als klant een aardige besparing opleveren. Permanente analyses van de energieprijzen wijzen uit dat een doorsnee consument gemiddeld 200 tot 600 euro per jaar kan besparen door automatisch van leverancier te wisselen als die niet langer de meest voordelige formule aanbiedt. Zeven op tien landgenoten veranderen niet eens jaarlijks van leverancier. Hierdoor lopen ze flink wat geld mis, zo blijkt uit onderstaande grafiek.

Lees het volledige persbericht van June Energy

Yearly savings june energy
June Energy
Vincent De Dobbeleer June Energy