Mr Frank manley 3

vacature manley

manley helpt bedrijven te groeien via slimme communicatie- en PR-strategieën. Onze klanten zijn nationale en internationale impactbedrijven. Slimme en duurzame innovators in energie, healthtech, proptech, insurtech, mobiliteit, logistiek, foodinnovatie,...

We danken onze naam aan één van ‘s werelds meest gegeerde audiocompressors. Compressie is een stille, maar onmisbare kracht op het kruispunt van technologie en creativiteit. Ze laat een stem of instrument afgelijnd en evenwichtig klinken. Net zoals uw ideale PR-partner.

manley focust op de nieuwe wereld van vandaag. We zijn gericht op mensen en vooruitstrevende ideeën. Onze waarden zijn gebaseerd op transparantie en inclusiviteit.

Mr Frank manley 20

manley zoekt een ervaren PR manager

wie ben jij?

Je bent een gedreven projectmanager met een positieve ingesteldheid. Je beschikt over een een gezonde dosis commerciële feeling en communiceert vlot. Je bent nieuwsgierig naar de business van je klant en beschikt over de creativiteit om die te vertalen naar nieuwswaardige verhalen en opiniestukken. Je begrijpt de noden en drijfveren van journalisten dan ook tot in de puntjes. Je kijkt ernaar uit om slimme PR-strategieën te ontwikkelen en die van A tot Z uit te rollen, in samenwerking met het team.

  • je kunt minstens vijf jaar ervaring als project- of PR manager voorleggen
  • je spreekt uitstekend Nederlands en Frans of Engels
  • je hebt een vlotte pen
  • je bent gefascineerd door evoluties en innovaties in de samenleving
  • je hebt inzicht in het (social) medialandschap

wat hebben we voor je klaarstaan?

Een hoop waardering voor jouw kennis en talenten. Fijne collega’s die met je samenwerken en het beste in jezelf naar boven halen. Vrijheid en verantwoordelijkheden. Een mooi loon met extralegale voordelen, en mogelijkheden om regelmatig vanuit thuis te werken.

word jij onze nieuwe collega?
we horen heel graag van jou!

saar@manley.eu
+32 468 19 75 07


Mr Frank manley 17
Mr Frank manley 3
Mr Frank manley 2
Mr Frank manley 27