Ontwerp zonder titel 12 min

manley zoekt ervaren pr manager

van januari t.e.m. mei 2021, met oog op een vast contract

manley helpt bedrijven te groeien via slimme communicatiestrategieën en contentcreatie. Onze klanten zijn nationale en internationale impactbedrijven. Slimme en duurzame innovators in sectoren als energie, meditech, proptech, insurtech, mobiliteit, logistiek, food, enzovoort.

We danken onze naam aan een van ‘s werelds meest gegeerde audiocompressors. Compressie is een stille maar onmisbare kracht, op het kruispunt van technologie en creativiteit. Ze laat een stem of instrument afgelijnd en evenwichtig klinken. Net zoals de ideale PR-partner.

manley focust op de nieuwe wereld van vandaag. We zijn gericht op mensen, vooruitstrevende ideeën en concrete implementaties. Onze waarden zijn gebaseerd op transparantie en inclusiviteit.

wie ben jij?

Jij bent een sterke projectmanager, die PR-plannen van A tot Z opvolgt. Je beschikt over een een gezonde dosis commerciële feeling en communiceert vlot. Je bent nieuwsgierig naar de business van je klant en slaagt erin om die te vertalen naar nieuwswaardige verhalen. Je begrijpt de noden en drijfveren van journalisten en opiniemakers dan ook tot in de puntjes.

wie zoeken we?

je bent een ervaren PR- of projectmanager
je ontwikkelt samen met het team slimme PR-strategieën
deze rol je van A tot Z uit bij jouw klanten
je hebt een vlotte pen
je hebt inzicht in het perslandschap
je bent gefascineerd door evoluties en innovaties in de samenleving
je spreekt uitstekend Nederlands en Engels, en trekt je plan in het Frans.

wat hebben we voor je klaarstaan?

Een fijne job met collega’s die je helpen het beste uit jezelf naar boven te halen. Veel vrijheid en verantwoordelijkheden. En een competitief loon met extralegale voordelen.

Klinkt goed? Stuur dan een mailtje naar Saar Dietvorst via saar@manley.eu.

20200717 manley 50285
20200717 manley 50366 2
20200717 manley 50652
20200717 manley 50505 7 min