Fortune 500 valt voor Belgische integratiesoftware Exalate

NIK02714
Francis Martens, medeoprichter & CEO iDalko
NIK03008
Hilde Van Brempt, medeoprichter iDalko

iDalko is een van de best bewaarde geheimen van de Belgische techwereld, maar gooit internationaal hoge ogen met zijn integratiesoftware Exalate. Die laat bedrijven cross-company op een ultraveilige manier samenwerken en in real time data synchroniseren.

Van Start it @KBC naar de Fortune 500

iDalko was een van de allereerste start-ups die zich aansloten bij Start it @KBC, ’s lands grootste accelerator.

30 procent van de top-50 van de Fortune 500 (waaronder Airbus, Dropbox, Dell,...) gebruikt de integratiesoftware van iDalko, net als de Amerikaanse overheid. Met nieuwe kantoren in Costa Rica en Azië breidt iDalko zijn netwerk in de regio uit en versterkt zijn positie in de Amerikaanse en APAC (Asia-Pacific)markten.

Wat heeft manley kunnen betekenen?

Met 163 persknipsels, een totaal bereik van 136.455.658 mensen wereldwijd, en een mediawaarde van bijna 1,5 miljoen euro, mag je gerust spreken van een top-perscampagne. Het sentiment was bovendien volledig positief. Termen die vaak naar voren kwamen in de persknipsels waren ‘succes’, ‘top’, ‘fortune’, ‘worldwide’, …

Dankzij de manley-aanpak is er al een stap in de goede richting gezet richting iDalko’s doel om over te komen als aantrekkelijke werkgever, hun media-aandacht in de Verenigde Staten te vergroten en hun autoriteit in België te versterken.