Webp 2

JUUNOO haalt 6,6 miljoen euro op om circulariteit in de bouwsector te versnellen

Onze klant @juunoo_wall_system heeft zijn reeks financieringsrondes afgerond met een totale kapitaalverhoging van 6,6 miljoen euro. 💪🏽

"Deze kapitaalinjectie is een volgende stap in de missie van ons bedrijf om maximale duurzame impact te creëren. We willen circulariteit de standaard maken in de scheidingswandsector", zegt JUUNOO-oprichter Chris Van de Voorde.

Jaarlijks wordt er voor 300 miljard euro aan scheidingswanden weggegooid. Een enorme verspilling van geld en grondstoffen, met een negatieve impact op de klimaatcrisis. Daarom ontwikkelt JUUNOO niet alleen scheidingswanden die 100% circulair zijn, maar door de hoge montagesnelheid verhogen ze ook de productiviteit in de bouw. Na gebruik kunnen deze wanden eenvoudig worden verplaatst of terugverkocht aan JUUNOO, die de materialen doorverkoopt. 🍀🍀🍀

Het is geweldig om te zien dat de media een en al oor is voor het circulaire bouwverhaal van JUUNOO, omdat openheid van de hele bouwsector nodig zal zijn om de traditionele manier van bouwen te veranderen.

Lees hier de artikels die naar aanleiding van de financieringsronde van JUUNOO zijn verschenen in Trends, De Tijd, Bloovi en Made In.

Het volledige persbericht lees je hier.