Autoglass Clinic zet steile groei verder bij internationale Cary Group

“We willen met groot nieuws naar buiten komen waarvoor we je hulp en begeleiding voor zouden willen inschakelen. Naast wijzelf is er nog een andere partij betrokken.”

We zijn heel fier dat Joeri Lieten, CEO van Autoglass Clinic, op manley blijft vertrouwen na zijn overstap als CEO van fintech Payconiq naar het tweede grootste autoruiten-herstelbedrijf in België.

Samen met Charline Leroi, telg van de bekende Limburgse ondernemersfamilie en gedelegeerd bestuurder van Autoglass Clinic, schrijft hij opnieuw een mooi verhaal.

Autoruitenhersteller en -vervanger Autoglass Clinic wordt een deel van Cary Group, één van de belangrijkste Europese bedrijven op dat vlak. De overname door Cary Group laat de onderneming toe om de forse groei van de voorbije jaren verder te zetten en haar concurrentiepositie te versterken. In het eerste kwartaal van 2023 tekende Autoglass Clinic een groei op van 50 procent ten opzichte van datzelfde kwartaal het jaar ervoor. Je leest er alles over in het persbericht.

We deelden het nieuws onder embargo met onze 'tier 1' media, en zij deden vooraf uitgebreide interviews met ondernemers Charline Leroi en Joeri Lieten. De campagne genereerde zo meer dan 2 miljoen euro aan mediawaarde.

Lees het nieuws in L'Echo
Lees het nieuws in De Tijd
Lees het nieuws in Het Belang van Limburg
Lees het nieuws in Fleet Europe
Lees het nieuws in Newmobility

Autoglass clinic1
Autoglass clinic2
Autoglass clinic3
Autoglass clinic4