20200717 manley 50582

onze boutique-aanpak: maximale, meetbare impact

Je wil peace of mind, terwijl je autoriteit, brand awareness en employer branding groeien? Dankzij onze boutique-aanpak met internationale experts vinden je strategische boodschappen wereldwijd hun weg.

Je mist geen enkel nieuws over jouw merk, sector en concurrenten. En je blijft top of mind bij relevante journalisten, ambassadeurs, overheden en andere stakeholders.

Kom je net op de markt kijken, of heb je je sporen al ruimschoots verdiend? Als jouw vertrouwde PR-partner zorgen wij voor maximale, meetbare impact.

Contacteer ons voor meer informatie over onze PR-formules op maat van jouw budget.

Manley strategie2

communicatiestrategie

We creëren een communicatieplan dat perfect bij je past. Een slimme, geïntegreerde aanpak met concrete acties en strategische content die jouw business targets ondersteunen.

Manley statistics

media insights

Je krijgt realtime updates over ontwikkelingen rond je merk, je concurrentie en de markt. Wij filteren miljarden databronnen zodat jij geen kans meer mist en datagedreven beslissingen kunt nemen.

Manley news

mediarelaties

We zijn jouw vlieg op de muur en houden je merk op de radar bij journalisten wereldwijd. Wij kennen hen, en zij vinden ons. Die duurzame mediarelaties zetten we in om jouw autoriteit te versterken. manleys lokale PR-experts in België, Europa, UK en US zetten jouw merk nationaal en internationaal op de kaart.

Manley influencer

influencer management

We maken van jouw stakeholders echte ambassadeurs voor je merk. Influencers, opiniemakers, overheden, vakfederaties, maar ook je medewerkers en klanten. Niets geloofwaardiger dan objectieve stemmen die jouw verhaal ondersteunen en bevestigen!

Manley speaking opportunities

speaking opportunities

Spreken voor een publiek geeft je autoriteit een stevige push en levert sales leads op. Laat je dus niet de kaas van het brood eten door nieuwe spelers. We bereiden jouw pitchdossiers voor en promoten jou als gastspreker of panellid op je wishlist van gereputeerde congressen en evenementen.

Manley mediatraining

media- en cameratraining

Onze professionele journalisten halen je voor de camera en leren je tijdens een doorgedreven mediatraining de kneepjes van het vak. Zo kan je vol vertrouwen de kernboodschappen van je organisatie scherp en helder vertellen. En ben je voorbereid op kritische vragen en onverwachte wendingen tijdens interviews.

Manley social media

social media

Hoe denken en praten je doelgroepen over je merk op social media? We gaan voor jou de conversatie met hen aan en bouwen je community op. Met één doel: je imago versterken.

Manley copywriting

copywriting

Wervende, strategische persteksten, opiniestukken, longreads, blogposts, social copy, webcopy... We kunnen het goed en doen het graag. Het blijft jouw visie, maar manley does the write thing.

Manley videoproductie

videoproductie

Onderschat nooit de kracht van beelden. Wij versterken je communicatie met videocontent volgens de regels van de kunst. Urban, lifestyle of liever business? Snel en catchy, of eerder traag? Onze filmploeg kent de kneepjes van het vak.

Manley fotografie

fotografie

Mooie, kwalitatieve beelden maken het verschil in professionele communicatie. We werken samen met een zorgvuldig geselecteerd creatief team van fotografen. Zij creëren de beelden die passen bij de branding en sfeer van jouw merk. Een investering die altijd rendeert.