20200717 manley 50505 min

word jij onze nieuwe collega PR-manager?

manley helpt bedrijven te groeien via slimme PR-strategieën en contentcreatie. Onze klanten zijn nationale en internationale impactbedrijven. Slimme en duurzame innovators in sectoren als energie, healthtech, proptech, insurtech, mobiliteit, logistiek, food,...

We danken onze naam aan een van ‘s werelds meest gegeerde audiocompressors. Compressie is een stille maar onmisbare kracht op het kruispunt van technologie en creativiteit. Ze laat een stem of instrument afgelijnd en evenwichtig klinken. Net zoals de ideale PR-partner.

manley focust op de nieuwe wereld van vandaag. We zijn gericht op mensen en vooruitstrevende ideeën. Onze waarden zijn gebaseerd op transparantie en inclusiviteit.

en wij zoeken een ervaren PR manager

20200717 manley 50582 2

wie ben jij?

Je bent een gedreven, sterke projectmanager met een positieve ingesteldheid. Je beschikt over een een gezonde dosis commerciële feeling en communiceert vlot. Je bent nieuwsgierig naar de business van je klant en slaagt erin om die te vertalen naar nieuwswaardige verhalen. Je begrijpt de noden en drijfveren van journalisten en opiniemakers dan ook tot in de puntjes.

wat kan/ken je?

  • je ontwikkelt samen met het team slimme PR-strategieën, die je van A tot Z uitrolt bij jouw klanten.
  • je hebt een vlotte pen.
  • je hebt inzicht in het perslandschap en je bent gefascineerd door evoluties en innovaties in de samenleving.
  • je spreekt uitstekend Nederlands en Engels, en trekt goed je plan in het Frans.

wat hebben we voor je klaarstaan?

Een fijne job met collega’s die je helpen het beste uit jezelf naar boven te halen. Veel vrijheid en verantwoordelijkheden. En een competitief loon met extralegale voordelen.

word jij onze nieuwe collega? overtuig ons dan met een mailtje naar saar dietvorst via saar@manley.eu.

20200717 manley 50404